Kennel Rocking Stars

Heidi Vallineva

+358 400 870 522

Veikkola, Finland

kennel.rockingstars
@gmail.com

Facebook: Kennel RockingStars

Uusimmat kuvat

wao_me
boston_agi_sm_zara
boston_agi_sm_2016
rock_filmi
wao_rock_puku
wao_rock_panta
wao_pusu
wao_me2

Rocking Stars Brilliant -pentue

Äitimme Great Gremlin´s Afrodite "Zara" ja me äidin poikakullat

Rocking Stars Brilliant pentue syntyi 3.7.2014 klo.1.20 yöllä. Pentueeseen syntyi neljä veljestä, jotka ovatkin varsinaisia yökukkujia.Näillä kesä helteillä poikien on mukavampi puuhastella ilta /yö viileässä ilmeisesti :)

Pojat nauttivat äitinsä hellästä hoivasta ja ovat hyvin kiinnostuneita myös isosiskostaan Sandrasta, joka nopeasti vilahtaa myös poikia viihdyttämään ja ihailemaan. Sandra onkin täysin rakastunut pikkuveljiinsä ja katsoo äidiltään kaikki opit ja mallit mitä hauvavauvojen hoidon suhteen tuleekaan olemaan. Onneksi myös isoveli pitää Sandraa liikkeessä, jottei neiti ihan pelkästään asustamaan pentu aitaukseen jää.

Enomies Rocky suhtautuu pentuihin rauhallisella kohteliaisuudella. Ja välillä silloin kun nartuilta aikaa jää käy katsastamassa, että pennuilla on hyvät oltavat mikäli joku talon naisista ei ehdi ensimmäisenä paikalle.

Poikakullat ovat kasvaneet jo kolmen viikon ikään ja ovat kovasti kiinnostuneita maailman menosta. Ja mielellään viettävät aikaansa olohuoneessa muiden koirien menoa seuraten ja omalla tyylillään menoon osallistuen. Ensimmäiset vellit on jo maisteltu ja oppikoulutkin jo alkaneet 3 päivää vanhoina.

Pojista tulee uljaita prinssi keikareita ja varmasti tulevia hurmureita. Niih ovat ihmisten sydämiä jo vallanneet sekä tietenkin emonsa ja isosisko Sandran.

Veljeksillä on omat Facebook sivut, josta veljesten kuulumisia pääsee paremmin seuraamaan https://www.facebook.com/brothers.rockingstars Face sivut siis löytyvät nimellä Brothers RockingStars

Sirppi

Tähkis

Kasvattajamme meidän kaikkien 9 Bostonin seurassa

Pentueen emä on:

C.I.B FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BY MVA BYV-13 LVV-14 GREAT GREMLIN´S AFRODITE "Zara" 

 ja pentueen isä on: JV-08 MERSU UNIVERSAL LAKE TRAVIS "Uuno"

Emä ja isä tapasivatkin ensi kerran vappupäivänä ja se olikin sitten tosi rakkautta ensi silmäyksestä lähtien ja siitä me veljekset sitten saimmekin alkumme... ♥  Isämme on kuulemma erittäin Charmantti herrasmies ja me pojat osataan jo olla aikamoisia velikultia ja firtaillaan kovasti talomme naisväelle ;)

Pentueen Emo Zara

Pentueen Isä Uuno

Brilliant pentueen sukupuu

PistePiste

Viiru

Me kaikki Mummin kanssa yhdessä