Kennel Rocking Stars

Heidi Vallineva

+358 400 870 522

Veikkola, Finland

kennel.rockingstars
@gmail.com

Facebook: Kennel RockingStars

Uusimmat kuvat

wao_me
boston_agi_sm_zara
boston_agi_sm_2016
rock_filmi
wao_rock_puku
wao_rock_panta
wao_pusu
wao_me2

LATVIAN WINNER 2013

Rocking Stars Angel Alexandra: Best Female Puppy + Promotion Prize & BEST BOSTON TERRIER PUPPY!

Rocking Stars Angel Amor Alexandro: Best Male Puppy + Promotion Prize.

La 30.3.2013 

Aamusella saimme Veikkolassa kyytiimme vielä yhden lisäyksen Boston tiimiimme matkalle kohti Latviaan. Sen jälkeen hakemaan Espoosta apulaisemme mukaan :) Ja kohti satamaa matka jatkui. Laivamme lähti klo 10.30 ja pennuille oli varattuna hytti laiva matkan ajaksi. Tallinnaan saavuimme 12.30, josta ajomatka taittui kohti Latviaa. Matkalla teimme pari pysähdystä, jolloin koirat pääsivät jaloittelemaan.

Tällä kertaa olin yrittänyt varautua kaikkeen mahdolliseen... Autossa mukana löytyi jopa vaahtosammutin, heijastinliivit, pari taskulamppua, käynnistyskaapelit, hinauskäysi ja tietenkin ensiapulaukku ym. Lisäksi olin huollattanut autossani isomman huolloin edellisenä päivänä ennen lähtöä. Ja Espoossa ennen starttia tankkasin vielä tankinkin täyteen. Kaikki nesteet oli vaihdettu /lisätty autoon. Ja uusi navigaattorikin ostettu ja päivitetty torstaina.

Löysimme suoraan perille vanhaan tuttuun hotelliimme ja saimme huoneet kuudennesta kerroksesta. Iltapalan jälkeen oli edessä vielä 4 koiran pesu näyttelyä varten. Ja sitten pehkuihin. Nukkumaan mennessä mietin vielä mielessäni kehtaanko esittää näyttelyssä valeraskaana olevaa mammakoiraa...? Mutta tuomasin että haittaako tuo mittään, eipä täältä tulokset suomeen kirjaudu ylös... 

Su 31.3.2013 

Aamulla ylös koirien ulkoitus, aamupala hotellissa ja matka kohti näyttely paikkaamme joka sijaitsi noin alle 10 min ajomatkan päässä hotellistamme. Sitten viisi koiraa ja näyttely kamat kantoon kohti kehää (onneksi oli kätevä apulainen mukana!) Olimme hieman suunnitellusta aikataulustani jäljessä, joten aikaa harjoitella kehässä ei ollut kovinkaan paljoa (mukanani oli uusi junnu uros Martti esitettäväksi) ja lisäksi kyseessä oli Sandran ja Alex:n ensimmäinen kerta näyttelyssä! 

Meitä ennen kehässä esiintyivät ranskikset, joiden jälkeen oli meidän vuoro ja ensimmäisenä Alex pääsi kehään. Olin yllättynyt siitä miten paljon tuomari Tatjana Urak piti Alex:sta - pojan esiintymisen jälkeen hän nosti pennun maasta syliinsä ja suuteli poikaa kovasti. Noh onhan pojan nimi myös Amor ;) Joten valloittava persoona lieneen. Alex sijoittui parhaaksi uros pennuksi saaden myös PP:n eli KP palkinnon.

Tämän jälkeen tulikin pian Sandran vuoro. Ja tuomari katseli minua silmät pyöreänä ja tuumasi tämä on Alexin sisko. Ja tämänkin on täyttänyt eilen 6 kk! Tatjana tiedusteli kuinka monta näitä pentuja on oikein syntynyt? Ja kehui Sandran esiintymistä. Kun oli vuorossa paras pentu kehä tuomari sanoi minulle että nyt hän ei tiedä mitä hän tekee, mutta hän tekeekin niin että kysyy minulta ja saan itse valita kumman pennun kanssa haluan lähteä ryhmäkehään. Sanoin pitäväni molemmista pennuista, mutta valitsin Sandran, koska Sandra oli sinä päivänä rennompi esiintyjä. (Enomiehen kouluttama ;) Näin ollen Sandra Voitti oman rotunsa paras pentu sijan.

Tämän jälkeen tulikin junnu urokset ja juoksin vaihtaa koiraa ja esitin matkaamme mukaan tullen pojan junnuissa. Martti sai tuloksekseen erinomaisen ja sijoittui 2-parhaaksi junnu urokseksi ja sai samalla myös PP:n eli suomeksi KP:n. Sitten esiintyivät nuoret urokset ja sen jälkeen valioluokassa Rockyn vuoro esiintyä. Kehän jälkeen tuomari kehui Rockya ja kerroin sen olevan emon velipuoli. Paras uros kehässä Rocky sijoittui ensimmäiseksi ja voitti myös sertin ja cacib:n tullen samalla LATVIAN JA BALTTIAN MUOTOVALIOKSI!!! 

Zaran vuoron tullessa tuomarikin totes neidin olevan valeraskaana ja sanoi, että kun neiti saa valemasun pois niin sitten näyttää varmasti paremmalta. Mutta silti neiti sai tulokseksi erinomaisen, SA:n ja valioluokan 1-sijan sekä Paras Narttu kehässä Zara sijoittautui 2 parhaaksi ja sai samalla Sertin ja vara-cacib:n ja näin ollen neidistäkin tuli LATVIAN MUOTOVALIO!!!

ROP-kehässä Rocky voitti Rotunsa Parhaan tittelin! 

Olipa kerrassaan uskomattoman hieno kehä suoritus kaikilta koiruuksiltamme! 

Sitten vielä illalla ryhmä kehään... saimme hienosti tavaramme kehän lähelle josta näki ison kehän esiintymiset. Ensin Zara ja Rocky esiintyivät parikilpailussa ja sen jälkeen suoraan juoksin Paras pentu kehään. 

Paras Pentu kehät etenivät ryhmä järjestyksessä. Jokainen ryhmä esiintyi erikseen ja 9 ryhmästä pääsimme ihme kyllä Sandran kanssa jatkoon!!! Lisäksi sijoituimme 9 ryhmän pennuista 3:ksi parhaaksi pennuksi!!! Ja Sandra sai mitallin kaulaansa =) Uskomattoman hienosti pennun ensimmäinen näyttely päivä!

Tämän jälkeen oli muutamia muita ryhmiä ennen 9-ryhmän kehään jossa Rocky kävi vielä näyttäytymässä ryhmäkehässä. Sitä ennen ehdimme juosta Roczyn kanssa äkkiä ulkosalle, sillä herralla oli kova pissi hätä.

Hotelliin päästessä koirat telmivät hetken leluilla ja söivät ja käytiin vielä uudestaan ulkosalla. Sitten kävimme herkuttelemassa hotellin ravintolassa päivän kunniaksi pitkän kaavan mukaan. Hotellissa oli todella hyvä ruoka!

Ma 1.4.2013

Koirat ulos ja aamupalalle sekä koirille ruokaa ja sitten pakata loput tavarat jotka lastattiin autoon... Ja viimeisenä koirat autoon ja kirjautumaan hotellista ulos. Tämän jälkeen kävelytettiin koiria vielä pidemmästi ennen matkaan lähtöä. Sitten ajomatka kohti Eestiä ja Tallinnaa sai alkaa... Matkalla tuli kuunneltua ikivanhoja kappaleita ja biisejä nuoruudesta, jonkin verran muistoja kantaen. Lähellä Tallinnaan suoralla moottoritie pätkällä oli joku auto ilmeisesti yöllä ajanut keski nurmikolle ensin törmättyä johonkin. Auton etupää oli rytyssä ja pelkääjän puolella tuulilasissa oli ilmeisesti jonkun pään jäljet. =( Satamaan ehdittiin hyvissä ajoin ja laivamme lähti takaisin kohti kotia klo 19.30 ja suomessa olimme 21.40 aikaan satamassa, mutta laivasta ja satamasta ulos pääsy kesti kauan ja olimme vasta 22 jälkeen matkalla kohti länsiväylää. 

Espoossa tyhjensin suurimman osan tavaroista vanhempieni luokse. Sillä kello oli jo niin paljon etten olisi kehdannut omalle etuovelleni ajaa. Sitten kävin vielä palauttamassa lainakoiramme kotia ja jatkoin matkaa kotia kohti. Jolloin tajusin että olin unohtanut koti avaimeni Espooseen - eipä muuta kuin takaisin sinne. Joten kotia pääsin klo 1.30 aikaan ja sitten auton tyhjennys osittain ja nukkumaan...

Seuraavana päivänä väsyneenä, mutta onnellisena töihin... Enpä olisi ikinä uskonut reissumme onnistuvan näin hyvin ilman mitään pahempia vastoinkäymisiä. =) Tämän viikon sanoin töissä leijuvani. :) 

Sandra poseeraa ja Martti ihastelee vieressä. ;)

Zara - Great Gremlin's Afrodite: Excellent, Champion class number 1, Best Female number 2 + CAC, R-CACIB & LATVIAN CHAMPION!

Rocky - Great Gremlin's Bestman: Excellent, CAC, CACIB, BEST MALE & BOB & LATVIAN WINNER 2013 + LATVIAN CHAMPION & BALT CHAMPION!