Kennel Rocking Stars

Heidi Vallineva

+358 400 870 522

Veikkola, Finland

kennel.rockingstars
@gmail.com

Facebook: Kennel RockingStars

Uusimmat kuvat

wao_me
boston_agi_sm_zara
boston_agi_sm_2016
rock_filmi
wao_rock_puku
wao_rock_panta
wao_pusu
wao_me2

Puppies

❤️Ensimmäinen pentueemme syntyi 30.9.2012 joka sai nimekseen Angels pentue, johon kuuluivat 1 rokkipoika ja 4 enkelityttöä. 

❤️Seuraava B pentueemme syntyi 3.7.2014, joka sai nimekseen Brilliant, johon syntyi 4 komeata poikaa. 

❤️Kolmas pentu syntyi 4.7.2015 josta saimme ihanan Charity Christine Grace pennun.


❤️Neljäs pentueemme Rocking Stars Dreams syntyi 6.9.2015!

Jossa Emo Sandra hoiti hienosti 4 rokkipoikaa ja 2 tytärtään.❤️

Mahdolliset pentu tiedustelut sähköpostin kautta. 

~Kiitos~ 

 

Mutta mikäli olet kiinnostunut Rocking Stars pennusta - suosittelen käyttämään pennun odotus ajan tutustumalla bostoninterrieri rotuun, josta saat itsellesi tietoa onko bostoninterrieri juuri sinun rotusi?

Lisäksi koiriin voi käydä tutustumassa esim. näyttelyiden yhteydessä. Näin itsekin aikoinaan otin rodusta lisää selvää... :) Oman ensimmäisen bostonini harkitseminen ja saaminen vei aikaa useamman vuoden. Useimmiten pennuille on jo uudet koti ehdokkaat jo ennen syntymäänsä, joten varauduthan odottamaan. Siksi yhteyttä kasvattajiin on hyvä ottaa jo hyvissa ajoin.

 

Suosittelen ostamaan vain rekisteröidyn, madotetun ja sirutetun koiranpennun. Sillä on itsellesikin mukavampaa harrastaa koiran kanssa, jolla on paperit. Vaikka et ehkä juuri nyt halua harrastaa koirasi kanssa esim. kilpailuja joihin rekisteripapereita tarvitaan. Voi olla että myöhemmin innostuessasi jostain lajista jää harmittamaan, jos tämä ei olekaan mahdollista. Omat bostonini ovat vieneet minut mennessään ihanien harrastuksien pariin, joissa on saanut tutustua moniin uusiin ystäviinkin. Ethän osta koiraasi pentutehtailijoilta, tällä tavalla vain kasvatamme pentutehtailua ympärillämme. :(

 

Arvostan pentujen kyselijöiltä rehellisyyttä - tällä tavoin kasvattajana voin valita jokaiselle pennulle sopivan kodin.

 

Rocking Stars pennuista kiinnostuessasi - lue lisää alta ja ota rohkeasti yhteyttä.

 

*Kiitos! *


Rocking Stars Angels pentue. 1 Rokkipoika + 4 kaunista tyttöä..

Kun olet tutustunut nettisivuihimme ja mikäli sinulle on tullut jotain kysyttävää, kysy ihmeessä. Kerron mielelläni lisää.

Toivon tiedusteluja sähköpostilla. Jos olet kiinnostunut bostoninterrieri pennuistamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja

Kerro:
  • Tietoa itsestäsi /perheestäsi
  • Minkälaiseen perheeseen pentu pääsisi asumaan? (perhe rakenne, onko muita lemmikkejä perheessä, asumis muoto?)
  • Koirataustasi, onko sinulla tai perheenjäsenilläsi aiemmin ollut koiraa?
  • Rotuvalinta, miten päädyit /päädyitte juuri bostoninterrieriin?
  • Millainen käsitys teillä rodusta yleensä on?
  • Tunnetteko rotua entuudestaan?
  • Odotukset koiran suhteen, onko sinulla mielessä jokin erityinen laji, jota harrastaisit koiran kanssa?
  • Onko sinulla tarpeeksi aikaa? Toisin sanoen pystytkö huolehtimaan pennun ruokailuista & ulkoilutuksista luovutushetkellä? Pentuhan ruokitaan aluksi 3-4 x päivässä & ulkoilutetaan mielellään aina syömisen, nukkumisen ja leikkimisen jälkeen
  • Sukupuoli
Bostoninterrierin pentuja ei ole koko ajan tarjolla, siksi joudut varautumaan jonkinlaiseen odotus- / rotuun tutustumisaikaan. Tämä aika kannattaa käyttää hyödyksi ja tutustua rotuun perinpohjaisesti, niin pennun opetus ja kasvatus on siten helpompaa. Itse aikoinaan haaveilin n. 4 vuotta omasta Bostonista, kunnes sattuman kautta prinsessa Zara muutti luoksemme.

Koska kasvatustyöni on hyvin pieni muotoista on meillä harvoin pentuja suunnitteilla, niin toivon pentujemme pääsevän hyviin, aktiivisiin ja tavallisiin koteihin, joissa vilkkaan rodun hyvinvointi on otettu huomioon ja siten Bostonille sopivan toiminnan tarjoaminen on taattu. Jos olet innokas touhuamaan koirasi kanssa tavalla tai toisella ja haluat nauttia yhteisestä ajasta Bostonisi kanssa, ota meihin yhteyttä!

Myös jatkossa toivoin, että pennunostajat pitäisivät minuun yhteyttä. Olen kiinnostunut jokaisesta minulta lähteneestä koirasta koko niiden eliniän. Ja aina saa ottaa yhteyttä ja kysyä!

PENTUJEN LUOVUTUS:

Pennut luovutetaan n. 8-viikon ikäisinä, rekisteröitynä, madotettuna, tunnistusmerkittynä mikrosirulla ja eläinlääkärin tarkastamina. Eläinlääkärin lausunnon saa pennun mukana ja lisäksi mukaan tulee myös "pentupakkaus".
Pennut myydään Kennelliiton kauppasopimusta käyttäen.

Pennut kasvatetaan kodissamme siten, että ne osallistuvat kotimme normaaliin päivittäiseen arkeen ja tutustuvat meidän muihin koiriin. Meille on tärkeää käyttää paljon aikaa pentujen sosiaalistamiseen.

Koiran tärkein tehtävä on saada olla RAKASTETTU PERHEENJÄSEN.