Kennel Rocking Stars

Heidi Vallineva

+358 400 870 522

Veikkola, Finland

kennel.rockingstars
@gmail.com

Facebook: Kennel RockingStars

Uusimmat kuvat

wao_me
boston_agi_sm_zara
boston_agi_sm_2016
rock_filmi
wao_rock_puku
wao_rock_panta
wao_pusu
wao_me2

Rocking Stars Angel pentue

C.I.B FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BY MVA BYV-13 LVV-14 Great Gremlin´s Afrodite

C.I.B FI MVA SE MVA EE MVA Miniblack´s Dixieland Dandy

Rocking Stars Angels pentue syntyi

maailmaan 30.09.2012!

 

Pennut syntyivät maailmaan luonnollisesti kotosalla sunnuntai iltana - ensimmäinen pentu Rockboy putkahti maailmaan 30.9 klo. 14.55 vikkelästi putkahtaen ;) Ja sen jälkeen olikin sitten tyttöjen vuoro. Yhteensä siis 1 Rokkipoika ja 4 suloista tytärtä sai Zara lapsekseen. Emo ja pennut voivat alusta asti hyvin. Zara hoiti lapsiaan rakkaudella ja lapsukaiset nauttivat äitinsä läheisyydestä.

 

PENTUEEN VANHEMMAT:

Emo: FI CH EE W CH Great Gremlin´s Afrodite "Zara"

Isä: FI CH SE CH EE CH Miniblack´s Dixieland Dandy "Hemmo"

Pentueen sukutaulun voit katsoa alla olevasta linkistä:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI22050%2F09&RekNoE=FIN33645%2F08&Sukupolvet=4

Rocking Stars Angels

FI MVA EE MVA LT MVA BY MVA EE JMVA BYJMVA BYJW-13 BALTJW-13 SEJW-13 LVJW-14 BALTW-14 Rocking Stars Angel Amor Alexandro

FI MVA EE MVA BY MVA BYJMVA BYJW-13 Rocking Stars Angel Alexandra

Angels pentueen sukupuu

FI CH EE CH LT CH BY CH EE JCH BYJCH BYJW-13 BALTJW-13 SEJW-13 LVJW-14 BALTW-14 Rocking Stars Angel Amor Alexandro

Alex Isomummilassa Kivenlahdessa

Rekka kuski Alex

Tittelit: Suomen Muotovalio

             Eestin Muotovalio

             Liettuan Muotovalio

             Valkovenäjän Muotovalio

             Eestin Juniorimuotovalio

             Valkovenäjän Juniorimuotovalio

             Valkovenäjän Juniori Voittaja 2013

             Balttian Juniori Voittaja 2013

             Ruotsin Juniori Voittaja 2013

             Latvian Juniori Voittaja 2014

             Balttian Voittaja 2014


Terveystutkimukset:

22.7.2016: Silmät: terveet - Eyes clear

   Polvet: 0/0 - Knees: 0/0

       18.3.2015: Silmät: terveet - Eyes clear

                            Sydänkuuntelu: ei sivuääniä - Heartexamination: OK

       5.5.2014:   Silmät; terveet - Eyes clear

                             Polvet: 0/0 - Knees: 0/0


Alex syntyi ensimmäisenä ja ainoana Rokkipoikana Angels pentueeseen. Poika vaan tupsahti nopeasti maailmaan emonsa hellään huomaan <3

Alex on erittäin miellyttämishaluinen luonteeltaan ja oppii nopeasti asioita. Poika on aina ihaillut enomiestään kaikessa mitä eno tekee ja puuhaa ja matkinut enoaan heti alusta asti. Kun eno söi luuta niih Alex kömpi enonsa viereen ja tarkisti että tassut ovat täsmälleen samassa asennossa kuin enollaan luun ympärillä. Erittäin kuuliainen poika luonteeltaan.

Ainoana poikana on tietenkin isoveljen tehtävänä ollut turvata siskojensa selustaa ja sitä Allu tekee edelleenkin puolustaa siskoksiaan. Onhan ne hänen sisaruksiaan ja niih kauniita tyttöjä.

Alun perin minun ei ollut tarkoitus jättää poikaa kotiini, mutta kerta kaikkiaan rakastuin pojan luonteeseen täysin ja pikkumies vei sydämeni täydellisesti - koskaan ei ole tarttenut tätä päätöstä katua. Päinvastoin Alex on jopa muutamaan otteeseen voittanut enonsa näyttely kehissä ja näyttänyt´, että kyllä hänestä vielä joskus enomiehen veroinen tulee! Niih poika on siis 3 viikkoisesta lähtien matkinut enoaan...

Näyttelyiden lisäksi Alex harrastaa agilityä ja rally-tokoa sekä rakastaa juosta metsässä siskonsa kanssa vapaana hippaleikkejä sekä uimista.

Rokkipoika Alex ja enomies Rocky

Alex & Rocky

Alex asennetta

FI CH EE CH BY CH BY JCH BYJW-13 Rocking Stars Angel Alexandra

Sandra Tartossa 2014 ROP - BOB, BIS4, JuniorBIS3 & BRACE BIS2

Sandra Tartossa 2014 ROP - BOB, BIS4, JuniorBIS3 & BRACE BIS2

Tittelit:    Suomen Muotovalio

                Eestin Muotovalio

                Valkovenäjän Muotovalio

                Valkovenäjän Juniori Valio

                Valkovenäjän Juniori Voittaja 2013


Terveystutkimukset:

      18.3.2015: Silmät: distichiasis lievä - Eye examination: light distichiasis

                        Sydänkuuntelu: ei sivuääniä - Heartexamination: OK

       5.5.2014: Silmät: distichiasis lievä - Eye examination: light distichiasis

                       Polvet: 0/0 - Knees: 0/0


Sandra on meidän perheen ikiliikkuja aina iloinen ja hyvällä tuulella varustettu pusuttelija prinsessamme. Viikonloppuisin se on Sandra joka herättää karvaisen perheemme ylös. Syntyessään Sandra oli pentueen pienin vain 142 g painoltaan - nykyisin neiti painaa jopa hurjat 5,7 kg. Pienessä kompaktissa paketissa erittäin suuri sydän ja luonne. Sandran seurassa tulee aina hyvälle tuulelle. Paitsi silloin jos tättärää on saanut päähänsä jotain pieniä koiruuksia, jotka on toteuttanut. Nykyään nämä pentuajan koiruudet ovat onneksi jo vanhoja juttuja... Mutta kun omistaa ihana luonteisen isoveljen voi aina yrittää tehdä koiruuksia veljen tai enomiehen piikkiin. Enoaan Sandra suorastaan rakastaa! Onhan enomies niih Super Ihana!

Sandran kanssa harrastetaan kehä misseilyjen lisäksi Agilityä ja Rally-tokoilua. Rally-tokosta olemme saaneet tähän ikiliikkujaan malttia myös odottaa edes hieman lisää. Mutta agilityssä neidistä on tulossa enonsa veroinen raketti. Vaikka tyttö on kovin pieni kokoinen löytyy prinsessa ruususestamme erittäin paljon vauhtia ja pomppu voimaa!

Kukkaistyttö Sandra

Sandra näyttää kieltä ensimmäistä kertaa =P

Sandra vaanii

LV MVA LT MVA LT JMVA EE JMVA Rocking Stars Angel Ambrose "Ruska"

Ruska tutkii luonnonvesien aaltoja

Ruska mietiskelee Sysmän mökillä

Tittelit:         Latvian Muotovalio

     Liettuan Muotovalio

     Liettuan Juniori Muotovalio

                     Eestin Juniori Muotovalio

Koetulokset:

                     Rally-toko: RTK1, RTK2


Ruska oli syntyessään jo pentueen rohkein pentu. Neiti oli se joka ensimmäisenä keksi miten pentu aitauksesta pääsee karkaamaan katsomaan maailmaa, jonka vuoksi aitauksen korkeutta hieman nopeasti korotettiin... ;) Neiti sai kutsumanimen Ruska turkkinsa väristään jo heti syntyessään. Myöhemmin Ruskan muuttaessa  Heidin ja Arin rakastavaan lämpimään kotiin pitivät uudet omistajat ilokseni Ruska nimen tytöllä. Koska Ruska oli pentueen rohkein pentu ja muuttaessaan vantaalle uuteen kotiinsa Ruska sai ystäväkseen myös perheen suurikokoisen hevosen oli rohkea pentu tähän kotiin passeli valinta.

Prinsessa Ruskan perheen terveiset:

Ruska asuu omakotitalossa Vantaalla yhdessä bostonipoika Bonon kanssa, jonka kanssa tulevat todella hyvin juttuun. Ruska pitää lämpimästä ja onkin kesäisin tuttu näky omalla auringonottotuolillaan. Ruska viihtyy myös saunassa ja on ensimmäisenä jonottamassa, kun sauna alkaa olemaan lämmin.

Ruska on luonteeltaan rohkea ja utelias. Paikalla olo ei ole Ruskan vahvimpia puolia, ellei sitten kyse ole kauneusunista, silloin neiti pystyy olemaan pitkiä aikoja paikallaan. Ruska haluaisi koko ajan olla tekemässä tai tutkimassa jotain. 

Aamut ovat Ruskan mielestä köllöttelyä varten, mutta aamulenkiltä palattuaan, vetävät Bonon kanssa aamuhippaa pitkin kämppää, niin että matot ovat aivan rullalla. Ruska jaksaa leikkiä ja parhaita hetkiä on Ruskan mielestä, kun pääsee tapaamaan muita koirakavereita tai vielä parempi on, jos meille kotiin tulee vieraita - ihan parasta!

Ruskan lempiharrastuksia auringonoton lisäksi on frisbeen haku, metsässä ja pellolla juoksentelu sekä ylipäätään kaikenlainen tutkiminen. Ruska käy myös säännöllisesti uimassa ja ylpeänä pelastaa kerta toisensa jälkeen veden varaan joutunutta kalkkunaleluaan. Luonnonvesissä Ruska tyytyy lähinnä kahlailemaan ja ottamaan hiekkakylpyjä. 

Ruska on erittäin fiksu tyttö ja onkin tehnyt Suomessa bostoninterrierin historiaa, ollen ensimmäinen bostoni joka on saavuttanut Rally-toko koulutustunnuksen nro 2 (eli on edennyt lajissa voittaja luokkaan, mikä on toiseksi vaativin luokka). Ruska kilpailee Rally-tokossa pääsääntöisesti kesäisin ja talvikaudella tarkoin valituissa lämpimissä halleissa. Ruskalle hyvä lämpötila on +25 C, mielellään vähintään puolipilvistä ja korkeintaan kevyt tuulenvire. Kilpailut saavat myös ajoittua iltapäivään, sillä aamulla neiti ei ole parhaimmillaan.

Ruska on tottunut reissaaja ja on pienestä lähtien ollut mukana kaikkialla, minne koiran saa ottaa mukaan - esimerkkinä Stockmannin Hullut Päivät. Ruska on myös käynyt useasti ulkomailla. Jo juniorikoirana Ruska lähti ainoana koirana Liettuan koiranäyttelyreissulle. Ruska ei turhasta stressaa. Ruskalla on oikeat teräshermot, eikä vaikuta hätkähtävän oikeastaan mistään. Ruskan luonteen vuoksi neiti soveltuu myös tallikoiraksi (kunhan lämpötila on kohdallaan). Ruska tutkailee hevosia rauhallisen itsevarmasti ja hevoset taas vuorostaan katsovat Ruskaa hieman hämmästellen, mutta lempeästi. Onhan Ruska sentään tallipäällikkö ;)

Ruska on Rally-toko koulutustunnusten lisäksi pärjännyt näyttelyissä. Pentuna oli kaikissa näyttelyissä ROP-pentu ja juniorimuotovalio titteleitä on Liettuasta ja Virosta. Ruska on lisäksi ulkomailla ollut useamman kerran ollut näyttelyissä ROP (eli rotunsa paras) ja on vastaanottanut myös yhden kansainvälisen sertin, eli CACIBin.

Ruska on erittäin rakas perheenjäsen, joka tuo meille iloa joka päivä. Ruska on myös taitava tulkitsemaan ihmisten tunteita ja aistii, jos jollain on paha mieli. Silloin hiljaa käpertyy kylkeen ja tuo läheisyyttä. Samoin tekee, jos joku on kipeä. Tosin, kun alkaa parantumaan, ei kestä kahtakaan minuuttia että Ruska on hakenut lelun ja taas on leikin aika. Ruska on ihanan leikkisä ja aktiivinen bostoni.

Ruska ´villi ja vapaa´

Ruska nautiskelee...

Kuuliainen Rally Ruska

Rocking Stars Angel Alice "Bailey"

Rocking Stars Angel Alice

"Bailey"

Bailey syntyi Angels pentueen viimeisempänä pentuna maailmaan ja neitiä kauan odotettiinkin tähän valtakuntaan. Vaikka koko synnytys kesti yhteensä noin 4,5 tuntia oli tästä ajasta Baileyn synnytyksen kesto 1,5 tuntia. Olimme jo hetken luovuttaa riittääkö emokoiran voimat vielä puskemaan viimeinen pentu ulkosalle, joka syntyi tietenkin myös väärinpäin - taka jalat edellä. Mutta onnekseni vihdoin ja viimein neiti Liekki päätti tulla maailmaan katsomaan mitä ja ketä täällä häntä odottavat. Siksi Bailey sai viralliseksi nimekseen Alice, sillä hän oli pieni ihme ja kuin Liisa ihmemaassa. <3

Kaunis Bailey prinsessamme asustaa nykyään Helsingissä yhdessä pikkuveljensä Onnin kanssa Annen Mian hellässä hoivassa.

Bailey on aloittanut myös Rally-toko harrastuksensa ja onkin siinä aika etevä kuten sisaruksensakin. Muutamissa näyttely kehissäkin neiti on esiintynyt ja saanut muutamia luokkasijoituksiakin. Neiti on erittäin kaunis ja varustettu upealla värityksellä, mutta aina ei voi kehissä juoksentelu vieraiden ihmisten kanssa kiinnostaa. Mutta välillä neiti on näyttänyt "Hei kyllä mäkin osaan" ja silloin tuleekin erinomaisia tuloksia. :)

Viime kesän jälkeen Brilliant pentueen Berry Beau muutti myös isosiskonsa luokse. Tämän kaksikon voi kesäisin bongailla Marjaniemestä omasta uima/kahluu altaastaan tai juoksemassa omaa tonttiaan ristiin rastiin nauttien kesäpäivistä! Olimmepa mekin joskus päässeet kyläilemään tuohon ihanaan paratiisiin! <3

Kukkaistyttö

Isomummilassa Kivenlahdessa

Alice

Rocking Stars Angel Adele "Ade"

Prinsessa Ade

Rocking Stars Angel Adele

Terveystutkimukset:

      5.5.2014: Silmät: terveet - Eyes: clear


Pikku Adele enkelimme. Adesta on pennusta asti näkynyt kova elämän ilo pilke silmäkulmassa. Neiti oppi pentuna nopeasti syömään ja leikkimään, vaikka kävelyn oppikin enkeli pentueesta viimeisempänä.

Ade on äitinsä lailla tumma kaunotar ja koska Adele on mielestäni kaunis tummaääninen laulaja sai tyttö nimekseen näin ollen Adele.

Ade muutti onnekseni Espooseen siskoni luokse ja asustaa nytten Maria ja Juhiksen lisäksi Espoon Kivenlahdessa kahden kissan kera. Vaikka Ade on kovin pieni kokoinen enkeli. On neidissä pippuria ja luonnetta todella kovasti. Tyttö rakastaa huomiota ja etenkin rapsutuksia!!! Ne on parasta elämässä! Lisäksi palloleikit ja aktiivilelut. Tosin neiti on niih nokkela ettei siinä kauan kuono tuhise kun aktiivipelin namit on löydetty ja syöty!

Ade on myös aloittanut Rally-toko harrastuksen ja onkin siinä kovin etevä. Ei se koko vaan se luonne, sillähän ne tehtävät hoidetaan fiksulla päällä ja hyvällä yhteistyöllä.

Mikäli neiti sattuu tulemaan laumaani hoitoon on Ade tällöin koko Veikkolan suurin prinsessa. Emo ja Enohan ovat hänen palvelijoitaan, koska ovat pitäneet pienestä pitäen hänestä niih hyvää huolta. Joten neiti voi kulkea ylväänä kuono pystyssä kohti taivasta määräämässä välillä synnyin kotinsa palveluja =D

Prinsessa Adelen oma tuoli

Ade keskittyy Bostoneiden Rally-toko treeneissä

Aden Joulutervehdys!

Rocking Stars Angels

LT JMVA EE JMVA Rocking Stars Angel Ambrose

Rocking Stars Angel Adele

Rocking Stars Angel Alice