Kennel Rocking Stars

Heidi Vallineva

+358 400 870 522

Veikkola, Finland

kennel.rockingstars
@gmail.com

Facebook: Kennel RockingStars

Uusimmat kuvat

wao_me
boston_agi_sm_zara
boston_agi_sm_2016
rock_filmi
wao_rock_puku
wao_rock_panta
wao_pusu
wao_me2

Matkalla kohti Itävaltaa 18.5.2012

Tähän palstaan on tarkoitus koota alihakemistoihin eri matkakertomuksiamme ja kokemuksiamme reissuiltamme, joita olemme tehneet kera "koko karvaisen perheemme". Toivottavasti kokemuksemme viihdyttävät. 


Rocky oma hytti - oma peti

Sattumoisin koirani ovat tottuneet reissaamaan paljon jo pienestä pitäen. 

Kun neiti Zara aikoinaan muutti meille kotiimme niin juhannusjuhlat olivat siitä jo viikon päästä edessä. Tällöin jo neiti pääsi mukaan ensimmäiselle matkalleen. Sekä heti matka elämään kiinni matkustamalla keski-suomeen juhannusta viettämään.
 
Lisäksi koirani ovat tottuneet asumaan omassa kodissaan, vanhemmillani, siskoni luona sekä iso-mummolassamme. Joista jokaisen paikan muistavat ja tietävät mihin milloin mikäkin luu on jemmattu talteen...
 
Rockyn totuttaminen matkustamiseen on ollut helppoa, koska poika menee ihan mihin vain "sisarpuolensakin". 
Tähän mennessä koirani ovat matkustaneet paljon auton kyydissä ilman mitään ongelmia /pahoinvointeja. Lisäksi myös laivassa, bussissa ja lentokoneella. Kaikki reissut yhdessä ovat sujuneet todella hyvin ja ilman mitään ongelmia. Omat bostonini ovat kuin kotonaan, jos vain tutut ihmiset ovat mukana matkassa.

Olen usein naureskellut koirieni sopeutumista reissu elämään. Kuin ulkomaan näyttelymatkoillamme pääsemme perille hotelliin. Olettaisin koirieni tutkivan kaikki hotelli huoneen mahdolliset tuoksut läpi. Mutta minun bostonini löytävät aina ensimmäiseksi sänkyn - painivat hetken pedissä tai piehtaroivat siinä ja asettuvat nukkumaan - peiton alle tietenkin! Ei paljon reissut tai edes ulkomaille siirtyminen ole stressannut bossukoitani.

Lisää kuulumisiamme ja matkakertomuksiamme voi lukaista facebook:sta Alexin päivittämänä, sillä Alex kaunosieluna kertoo välillä kuulumisiaan... ;)
Löytyy facesta nimellä: Amor Alexandro Angel ( https://www.facebook.com/amoralexandro.angel?fref=ts )

Kaksi söpöläistä laivalla...

...matkalla Rocky & Zara.

...Tallinnasta - kotiin...